Návštěvy – informace k 9.6. 2020

I přes rozvolňující se opatření v ČR máme stále povinnost dodržovat mimořádné nařízení vlády týkající se pobytových služeb.
Stále tedy platí opatření, která byla s otevřením pro návštěvy nastavena.

– Ve stejném čase lze připustit u pacienta přítomnost nejvýše dvou osob. Délka návštěvy je max. 40 minut. Je možné klienta vzít ven (na vycházku, na zahradu).

– Klientům je možné nosit balíčky

– Každý vstupující musí mít na ústech roušku po celou dobu návštěvy
– Každá osoba navštěvující pacienta je dotazována na symptomy onemocnění COVID – 19 formou dotazníku.
– Osobě navštěvující klienta je změřena teplota. Pokud má navštěvující osoba teplotu nad 37°C nebo jiný pozitivní příznak nemoci, nelze připustit její přítomnost u klienta.
– V případě návštěv na dvou či vícelůžkovém pokoji, jsou umístěny paravány nebo jiné obdobné překážky.
– Po každé návštěvě je provedena dezinfekce ploch, kterých se dotýkají ruce – je tedy nutné definovat celý pokoj a cestu příchodu.

 


Opatření, která jsou v současnosti v naší organizaci v běhu, reflektují tyto požadavky a naše možnosti.

Je proto nezbytně nutné se na každou návštěvu předem objednat a to v pracovní dny mezi 9 – 12 hodinou. K návštěvě Domova Pod školou na čísle 702 248 473, k návštěvě Domova Na skalce na čísle 737 050 976.
Do ukončení trvání vládního nařízení, nelze nastavená pravidla uvolnit.

Další příspěvky

Hledáme pracovníka přímé obslužné péče

19.2. 2024 Do našeho týmu Domova pod školou hledáme pracovníka přímé obslužné péče (pečovatelku/ pečovatele) Požadujeme minimálně základní vzdělání, kvalifikační kurz či vzdělání v oboru

Je tady maškarní bál!

23.1. 2024 V sociálních zařízeních není smutno a neveselo! U nás se třeba každoročně pořádá maškarní bál. Nechybí pestrá výzdoba, veselé masky a harmoniky k

V kadeřnickém salónu

22. 1. 2024 Tento týden si naše obyvatelky opět mohly díky paní kadeřnici Evě Jiráňové užít služby kadeřnického salónu a profesionální péče o vlasy. Paní